IT-sikkerhed

at være på forkant er afgørende 

Overvågning 24/7

Giver I os ansvaret for jeres IT-sikkerhed, får I en proaktiv overvågning.
Vi observerer tendenser, trusler og er opsøgende på jeres vegne. Vi vurderer løbende, hvornår der opstår udfordringer, og vi overvåger jeres netværk 24/7.

I har altid adgang til jeres data, og vi tilbyder support og sikker rådgivning i enhver henseende omkring IT-sikkerhed og setup.

Specialister i IT-sikkerhed

Dine IT-medarbejdere er med garanti dygtige. Men ressourcemangel kræver ofte, at de skal være generalister og ikke specialister. Det er her vi træder ind og sikrer jer adgang til IT-sikkerhedsspecialister, der ikke laver andet end sikre virksomheders data mod hacking, nedbrud og IT-trusler.

Vores specialister er eksperter i at forudse udfordringer og kan stille de kritiske spørgsmål, der giver jer den nødvendige løsning på jeres IT-setup eller en potentiel trussel. Jeres data forbliver jeres og kommer ikke i hænderne på IT-kriminelle.

Effektive IT-sikkerhedsløsninger

Arbejder I sammen med CoworkIt som sikkerhedspartner, får I adgang til IT-sikkerhedsspecialister, der benytter sig af markedets bedste sikkerhedsløsninger. Vi sikrer:

Datakryptering

Kryptering af netværkstrafik, mail kryptering samt kryptering af data på PC’ere/servere

Multifaktorvalidering

Brugervalidering ved hjælp af brugerens smartphone, eller 3. parts hardware

E-mailbeskyttelse

En funktionalitet i skyen, som beskytter e-mails mod spam og virus.

End point security

En effektiv antivirus-løsning mod virus, spyware og spam.

SaaS Backup

Backup til Cloudløsninger – uafhængig backup- og recovery-løsning, som giver et ekstra lag af sikkerhed.

Netværksovervågning

Desværre kan end point security og firewall ikke stå alene. Mange cyberangreb opstår ved, at IT-kriminelle skaffer sig adgang til virksomhedens netværk. I kan komme foran hackerne med en løsning der overvåger jeres netværk.

Få en IT-sikkerhedspolitik, der bliver brugt

Det lyder måske kedeligt, men en IT-sikkerhedspolitik indeholder information om faresignaler og anbefalinger til procedurer og adfærd, og de er ofte ganske banale. Vi hjælper jer med at udarbejde en IT-sikkerhedspolitik, der har til formål at I alle skal kunne bruge den i praksis.

En IT-sikkerhedspolitik har absolut ingen værdi hvis den ikke er italesat og ikke er en del af din og jeres medarbejders hverdag. Vi sørger for, at den er skræddersyet til jeres virksomhed og at den bliver implementeret i hverdagen.

Din forretning bliver mere og mere digital – derfor bliver Backup vigtigere og vigtigere

Mange virksomheder har i dag enorme mængder af forretningskritiske data liggende. I 1990’erne og i 0’erne gemte data sig i ringbind rundt omkring i virksomheden. I dag ligger data digitalt – på en server på jeres egen adresse eller et andet sted, fx i et hosting-center eller måske i skyen.

Der er rigtig mange fordele ved, at vi i større og større grad digitaliserer vores virksomheder, men det stiller store krav til vores backup-løsninger. Har du ikke en backup løsning kan det ende med, at du står tilbage uden data og en virksomhed, der stort set ikke eksisterer længere.

Derfor er det afgørende, at hele virksomheden arbejder systematisk og proaktivt med en backupløsning. Vi kan hjælpe jer med, at det ikke er ressourcekrævende for hverken dig eller dine medarbejdere

Kontakt os allerede i dag

Vær på forkant, og få en Backupløsning, der passer sig selv, men altid passer på jeres data. Sikkert og forsvarligt.

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Vi garanterer dig én fast kontaktperson, gennemsigtighed i aftalen, service fra en IT-partner i dit lokalområde og adgang til Danmarks største partnerskab af uafhængige og landsdækkende IT-leverandører, der professionelt løser din virksomhed IT-behov.

Nærværende og lokalbaseret

Vi arbejder som din landsdækkende IT-leverandør, med base i det lokale Danmark. Vi tilbyder én kontaktperson uanset projekt, og IT-hjælp og support leveret fra lokal IT-leverandør.

Servicemindet IT-support 24/7

Vi gør en dyd ud af at være servicemindede og hjælpsomme først og fremmest. Uanset udfordringen, spørgsmålene eller behovet tilbyder vores specialister kompetent IT-support. Vi skræddersyr altid løsning, så den passer til jeres behov.

Kompetencedækket service

Vi er en virksomhed fuld af specialister, der samlet set dækker over et meget bredt IT-landskab og kompetencekompas. Ca. 40 IT-leverandører er med i vores samarbejde og vi tæller tilsammen ca. 200 medarbejdere.

En del af det gode selskab

Vi samarbejder med nogle af verdens førende IT-leverandører

”Vil også gerne sige tak. Mage til kompetente folk skal man lede længe efter. Det er gået over al forventning her i Viborg og der har været rigtig hurtig respons fra alle sider. Det fungerer.”

Lars Villadsen, Kvalitetschef, Volkswagen Viborg (Sølvsten Biler)

Få et uforpligtende tilbud og et gratis IT-sikkerhedstjek

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.: 25 63 94 00

Udfyld formular

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

    [trap website][trap2 adresse]