Samarbejdsaftale

Vi sætter en ære i at vores kunder kun betaler for det de får.

Derfor har vi baseret vores kundekontrakter på månedsbaserede samarbejdsaftaler uden binding. Det er muligt at ændre på samarbejdet fra måned til måned så udgifterne til IT tilpasser sig til kundens success.

Langt de fleste af de services vi bygger vores løsninger på, som eksempelvis Office365, antivirus og hosting, bliver videresolgt til vores kunder på samme aftaler.

Sikkerhed

Vores kompetente IT sikkerhedsfolk har specialiseret sig i at skabe de bedste sikkerhedsløsninger for din virksomhed. Sikkerheden strækker sig fra den lokale arbejdsstation hvor data krypters og antivirus beskytter den daglige brug, over backup af filer lokalt, på server og i cloud, til adgangs systemer der kræver ekstra godkendelse via app eller sms samt overvågning og logning af brug og adfærd. Alt sammen små brikker i det store sikkerheds puslespil.

GDPR

Vi har siden GDPR lovgivningen kom ud fulgt den nøje og studeret reglerne for at kunne sikre at vores kunder har den bedste mulighed for at følge dem.

Vi hjælper med at afdække udfordringerne i dagligdagen og udarbejde procedure og arbejdsgange der hjæler med at overholde og understøtte lovgivningen.

Sundhedsdatanettet

Vi har lavet aftale med sundhedsdatastyrelsen om løsninger tilkoblet Sundhedsdatanet, som er økonomisk fordelagtig.

Sundhedsdatanettet er et nationalt netværk til brug ved udveksling af data mellem sundhedssektorens parter, til udveksling af patientoplysninger som f. eks UTH.

En række af Sundhedsdatastyrelsens adgangsbeskyttede løsninger er placeret på Sundhedsdatanettet, og kræver at brugerorganisationerne for disse løsninger er tilkoblet Sundhedsdatanettet.

Vi tilbyder en løsning der er både sikker og simpel, samtidig med at den er fleksibel og tilpasset jeres behov.

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 70 20 80 44

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.

i4 IT ApS
Sct. Hansgade 25,1
4100 Ringsted
+45 70 20 80 44
info@i4.dk
CVR. 38973649