FAQ

Her kan du finde svaret på de oftest stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svarene på de spørgsmål, som vi oftest modtager.

Hvordan forbedres min IT sikkerhed?

Din IT-sikkerhed er sjældent bedre end det, du selv klikker på!

Hør hvad coworker, Morten Lindgaard fra BitTech IT har at sige om IT-sikkerhed, og hvad du kan gøre for at gøre den bedre i din virksomhed.

Samtidig bliver giver han dig information om, hvordan du sikrer dig bedst muligt på dine platforme. Der er altså ingen grund til IKKE at se de små 2 minutter, hvor Martin deler ud af sine guldkorn.

Bliv klogere på, hvordan vores coworkers kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive helt IT sikre – tjek os ud på www.coworkit.dk.

Hvad er Remote Desktop Protocol?

RDS, teminal servere … ja, igen har det kære barn mange navne.

Men basic handler Remote Desktop Protocol om mulighederne for at få et skrivebord på en anden computer. Det betyder, at de programmer, som du arbejder i, ikke behøver være installeret på din egen maskine.

Jess. V. Rasmussen fortæller her om, hvilke fordele det har, og hvordan du kan bruge det.

Hvad er 'oppetid'?

Oppetid handler om, hvor tilgængelig dine data er. Altså – hvor meget af din tid, som du kan tilgå dine data.

Ved at arbejde med de rigtige og dygtige IT-leverandører, kan du sørge for at dine data er tilgængelige stort set hele tiden – og er uheldet ude, så sørger din IT-leverandør for, at din nedetid er minimal, og at du hurtigt er tilbage på sporet igen.

Jacob Schmidt, CEO i Cloud Factory fortæller her om vigtigheden af oppetid, og hvordan man sikrer den bedst muligt.

Hvordan har IT setuppet ændret sig, og hvad kan vi forvente i fremtiden?

Der er ingen tvivl om, at alt hvad der er digitalt har fart på.
Der kommer hele tiden nye ting, nyt hardware, ny software osv. osv. Mulighederne er mange …

Men hvis afstanden mellem alt det nye og din dagligdag bliver for stor, ja – så oplever vi ofte at kunderne bliver frustreret. Det findes der selvfølgelig løsninger på og til – og dem har vi.

Hør hvad Jacob Schmidt, CEO i Cloud Factory har at sige om netop dette.

Hvad er god IT-rådgivning?

Coworker, Martin Krogh Nielsen fra Perspektiva IT i Holbæk svarer på det, og vi tror faktisk, I bliver overraskede over hans svar. For noget af det vigtigste er nemlig … ærlighed!

Se med, hvis du vil vide hvorfor.

Hvad er Dropbox Business?

500 millioner registrerede brugere anvender Dropbox til at arbejde sammen uanset tid og sted. Og hos CoworkIt er vi selvfølgelig med også!

Vi er danske Dropbox partnere og har en god håndfuld af IT-eksperter, der kan hjælpe jer med at komme i gang med Dropbox værktøjerne, som i den grad kan hjælpe danske arbejdspladser med at skabe et bedre og mere effektivt arbejdsflow!

Med dette effektive samarbejdsnetværk, bliver IT-afdelingen i stand til at beskytte virksomhedens data og overholde branchekrav. Se her, hvorfor mere end 300.000 førende virksomheder har valgt Dropbox Business som det samlede hjem til deres indhold og til at samarbejde om det.

Hvad er webløsninger egentlig?

Ordet dækker over en bred palette af opgaver, som IT-leverandører løser hver dag, men hvad er det, helt præcist?

Det giver Coworker, Raf Andersson fra AHA IT dig en forklaring på her.
På to minutter klæder vi dig på og gør dig klogere på området, og på hvordan vi arbejder med vores kunder, når vi udvikler, vedligeholder og implementerer webløsninger for dem.

Hvad er Hosting?

Hvad er en god hostingløsning egentlig?

For nogen er det logik. For andre er det ikke. Hos CoworkIt tror vi på rådgivning i øjenhøjde, og på at ingen spørgsmål er forkerte.

Vi tager vores egen medicin, og prøver at komme ud over alle de smarte ord, som vores IT-branche en gang imellem kan komme til at smide om sig med – uden at tænke på, at nogle gange kan være en jungle at finde rundt i.

Coworker, Martin Krogh Nielsen fra Perspektiva IT i Holbæk er her sat på en mission: Han fortæller helt nede på jorden om, hvad Hosting er for en størrelse. Hvad en god hostingløsning er, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din Hostingløsning – og om, hvor vigtigt det er, at du får god rådgivning med i købet.

Hvad er Endpoint Protection?

Vores gode coworker, Morten Lindgaard fra Bittech IT er altid på pletten, når der skal tales om IT-sikkerhed.

Denne gang har han læretjansen, og fortæller her om hvad Endpoint Protection er, og hvorfor det er vigtigt, at du også ved mere om det.

Hvad er phishing?

Som navnet indikerer, så har phishing noget at gøre med at fiske. Men det er langt fra vaders og østers – vi er i en ganske anden boldgade, og den er ikke rar.

Morten Lindgaard fra BitTech IT giver dig en kort introduktion til, hvad begrebet omhandler, samt nogle rettesnore for, hvordan du undgår at ende i IT-kriminelles fiskenet.

Har du flere spørgsmål til din virksomheds IT-sikkerhed? Vi stiller gerne vores eksperter fra vores landsdækkende netværk til rådighed. Fang os her på www.coworkit.dk.

Hvad er Unified Communication?

Kort fortalt er det en sammensmeltning af telefoni, chat og video.
Det gør det ganske enkelt muligt at holde et møde uden at sidde fysisk sammen, men stadig have mulighed for at skrive i det samme dokument, se hinanden mm.

Jess V. Rasmussen fra Vennerstrøm IT gør dig klogere her …

Hvad er en Cloud egentlig?

Jacob Schmidt fortæller her, hvad fordelene ved at have din data i en Cloud er.

Samtidig bliver du lidt klogere på, hvad det egentlig er, den kan sådan en sky.

Hvad er Microsoft Office 365?

Alle kender det – i hvert fald navnet …
Men hvad indeholder Office 365, som også kaldes Microsoft 365, egentlig?

Vi ved, det indeholder meget mere end din mail fx.
For nedenunder alt det, som du bruger i dagligdagen ligger der et kæmpe maskinrum.

Vi tager dig med derind sammen med Jacob Schmidt, CEO i Cloud Factory.

Hvad er forskellen på back-up og disaster recovery?

Jacob Schmidt, CEO i CloudFactory gør dig klogere på, hvad forskellen på back up og disaster recovery er.

For der er forskel. Specielt på, hvor lang tid din virksomhed skal vente på,at komme i gang igen efter et angreb, nedbrud eller noget andet fælt.

Bliv klogere her, og kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at holde sig kørende – selv hvis uheldet er ude.

Hvad er Dropbox Smart Sync?

Hvor mange gange har du ledt efter dokumenter på din arbejdscomputer? Hvor mange gange har dine kollegaer? Og hvor meget tid, vil du anslå, I har brugt på netop det gennem tiden?

Vi tænker, det er en del.
Derfor har en håndfuld af vores coworkers taget opgaven på sig, og kan nu servicere og hjælpe danske arbejdspladser med at få et bedre arbejdsflow.

Hvad er IT-infrastruktur?

Det er dybest set, alt det, der skal til for at du kan bruge din computer, du kan gå på nettet, du kan sende en mail osv. Det er den enkle forklaring. Men hvad med alt det andet? Behøver det være teknisk svært at forstå?

Hos CoworkIt har vi sat os for at gøre det enkelt for dig. Derfor leverer vi svar, så vi sammen kan stille de rigtige spørgmål omkring din virksomheds IT.

Casper Allerslev Jensen fra i4iT forklarer dig her, hvad IT-infrastruktur er, men endnu vigtigere: Hvordan vi arbejder med det, hvad vi gør, når vi bliver bedt om at optimere en virksomheds IT-infrastruktur; i det hele taget, hvordan vi går til opgaven.

Hvad er en applikation?

Mulighederne er mange. Udviklingen går stærkt. Men der er ingen tvivl om, at de rigtige applikationer kan hjælpe din virksomhed med at vokse, skabe overblik og minimere produktionsgange, der er ressourcekrævende.

Og ja. Det kan være en jungle. Men der er derfor, du skal vælge den rigtige ekspeditionsleder, når du først har besluttet, at du ikke vil gå glip af rejsen.

Hvad er Multi Factor Authentication?

Risikoen for at din konto bliver hacket er noget, vi alle er bevidste om. Men hvad kan du selv gøre, for bedre at sikre dig i mod hacking mm.? Vi anbefaler, at du tilføjer en tredje sikkerhed, som du fx kender fra NEM-ID, eller din Gmail, hvor du fx får en sms med en sikkerhedskode, når du skal logge ind.

Coworker, Jess V. Rasmussen fra Vennerstrøm IT, giver dig her den korte forklaring på, hvad Multi Factor Authentication er, og hvorfor det er så vigtigt, at du kommer i gang med at bruge det nu.

Herunder har vi samlet en række links til dig, hvis du vil læse mere om Multi FactorAuthentication på forskellige platforme, som vi alle bruger dagligt.

Hvis du mangler vejledning og rådgivning, så kontakt os på www.coworkit.dk, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.

Facebook

LinkedIn

Office 365-1    Office 365-2

Gmail

Kontakt os

Mads Ehrhardt
CEO, CoworkIt

E-mail: mads@coworkit.dk

Tlf.: 25 63 94 00

Bliv ringet op

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger

    [trap website][trap2 adresse]